BOLIGSTYLING

Boligstyling bidrar til

  • Betydelig redusert omsetningstid

  • Flere potensielle kjøpere

  • Økt salgspris og økonomisk fortjeneste

Skal du selge bolig?


Boligstyling har nå blitt en viktig del av boligsalget

Boligstyling handler om å trekke frem det positive ved boligen din. Det handler om å presentere boligen slik at den fremstår mest mulig attraktivt ved visning. Riktig styling gir potensielle kjøpere et positivt førsteinntrykk og er en god investering i dagens hektiske boligmarked.

PRISER

In-styling Interiør AS - Boligstyling

Veiledning

Boligstylisten foretar en befaring i boligen og gir deg tips og råd om hva som bør endres før boligen blir klargjort for salg. Du får også rydde og oppussingstips. Alt blir oppsummert i en rapport. Pris på veiledning inkl rapport er kr 1 200,-

In-styling Interiør AS - Boligstyling

Del styling

Her bruker stylisten i utgangspunktet kundens egne møbler, og tilfører det som måtte behøves av tilbehør for en helhetlig styling av boligen. Priser fra kr 3 500,-

In-styling Interiør AS - Boligstyling

Full styling

Her kommer stylisten med en komplett møblering av boligen. Det blir stylet med møbler og alt tilbehør som behøves for å gjøre boligen attraktiv. Priser fra kr 6 500,-

Ja takk, jeg ønsker informasjon om boligstyling

 Hvorfor bruke boligstyling?

Når man skal selge bolig bør man gjøre noen viktige grep, for å gjøre boligen attraktiv for potensielle kjøpere. Det vil si de kjøperne som er på jakt etter akkurat den type bolig som man selger.

  • Boligstyling går ut på å fremheve boligens fulle potensiale og nå ut til disse kjøperne. Eksempelvis vil en bolig med et personlig preg, kun nå ut til de som har samme smak og samme type stil som de som selger boligen. Andre potensielle kjøpere vil kanskje ikke finne boligen særlig attraktiv pga stilen og personlige gjenstander.
  • Boligstylistene retter fokuset kun på boligens potensiale og funksjon. Alt av personlig preg blir gjort om til et nøytralt preg som vil relatere seg til mange flere. Alle rom i boligen blir innredet på en slik måte at potensialet i rommene blir godt synlig for kjøperen. Noe som ikke alltid er like synlig uten boligstylistenes grep.
  • En ting er overfyllte boliger med personlige preg, en annen ting er boliger som står helt tomme og som skal selges på boligmarkedet. En tom bolig kan også være vanskelig å selge fordi det også her vil være vanskelig for kjøperen å se det fulle potensialet. Pluss at en tom bolig uansett er lite attraktiv og kjedelig. Boligstyling i en tom bolig vil alltid, uten unntak sørge for at flere får interesse for boligen. Det trekker flere til visning og er alltid en svært god investering når man skal selge.
  • Boligstyling er med på å vekke en mye større interesse for boligen. Ved å vekke interesse, og trekke alle potensielle kjøpere til visning, vil man også oppnå høyest mulig pris for boligen.
In-styling Interiør AS - Boligstyling